Luksusta ja rentoa tunnelmaa maaseudulla

Suunnittele itse unelmiesi juhla, me toteutamme sen puolestasi.

Karikuusen Juhlatilat sijaitsevat maaseudun rauhassa kauniissa Mustijoen rantamaisemassa. Kulttuurihistoriallisesti arvokas alue Alikartanon vieressä antaa juhlallesi upean miljöön tai yritystilaisuudellesi vaikuttavan ympäristön. 

Rakennamme tilaisuuteenne toiveidenne mukaisen ja yksilöllisen kokonaisuuden, jolloin juhlanne on varmasti mieleenpainuva. Saatte unelmienne juhlapäivän ilman viime hetken stressiä juhlapaikan kattamisesta tai itse tilaisuuden sujuvuudesta.

Tilamme taipuvat parhaiten yritysten juhliin, mutta myös isompiin kokouksiin tai seminaareihin. Rakennamme kokonaisuuden tilaisuuteenne aina toiveidenne perusteella.

Seuraavat esittelyillat

Karikuusen Juhlatilojen esittelyillassa pääset katsomaan kaikkia juhlaan kuuluvia tiloja sekä näkemään vaihtoehtoja valmiista kattauksista.

Nauti tunnelmasta hyvän musiikin ja kuohuviinilasillisen kera samalla kun suunnittelet juhlapäivääsi.

Voit maistella Juhlatilan talon viinejä, joita voit tilata tarjottavaksi juhliisi. Tarjolla on myös pientä naposteltavaa yhteistyöcateringiltämme.

Seuraavat esittelyajat:

ke 10.5.2023 klo 17-19

ke 14.6.2023 klo 17-19

Ilmoittauduthan esittelyyn etukäteen, jotta osaamme varautua tuloosi. Ilmoittautumisen voit tehdä sähköpostitse (esittelyyn osallistuvien määrä ja suunnitellun juhlan alustava ajankohta). Jo ennen esittelyä voit jättää alustavan varauksen haluamallesi ajankohdalle.

Teemme nyt yhteistyötä uuden järvenpääläisen Hotelli Soinnun kanssa! Kun tarvitset vieraillesi yöpymismahdollisuutta häiden tai juhlien yhteydessä, saat kauttamme alennuksen varauksen hinnasta. 

Hotelli Sointu sijaitsee loistavalla paikalla Järvenpään juna-aseman välittömässä läheisyydessä vain 18 kilometrin päässä Juhlatiloiltamme. Katso lisää ja tee varaus: www.hotellisointu.fi

(saat alennuskoodin varaukseen Juhlatilan varauksesi yhteydessä)